Keczup domowy

24 czerwca 2017 Edyta 0

Na kanapkę, na pizzę, jako baza sosu pomidorowego albo nawet sos sam w sobie! 😉 Bez zagęszczaczy, enigmatycznych „przypraw”, konserwantów, skrobi modyfikowanej, syropu glukozowo-fruktozowego czy ton cukru.

Wegańska sałatka chińska

16 maja 2017 Edyta 0

Nada się na śniadanie, lunch czy kolację, spokojnie można zapakować do szkoły czy pracy, a jak się uprzesz, to w upalny dzień może robić za obiad. 🙂

Wegański gulasz

18 lutego 2017 Edyta 0

Szybki, sycący i pełnowartościowy obiad! Dla lubiących tradycyjne smaki… oczywiście lekko odchudzone. 😉

Sałatka na ciepło

17 stycznia 2017 Edyta 0

Pomysł na lunch/drugie danie/kolację. Niewiele składników – pełnia smaku! 😉 Poza tym, porównasz twaróg, ser żółty i tofu ze względu na ich wartość odżywczą.