Wegańska sałatka chińska

Wydruk przepisu
Wegańska sałatka chińska
Czas przygotowania 15 minut
Porcje
osoby
Składniki
PRZYPRAWY
Czas przygotowania 15 minut
Porcje
osoby
Składniki
PRZYPRAWY
Sposób przygotowania
  1. Pokrusz makaron i wrzuć do gotującej się wody z małą ilością sosu sojowego. Gotuj według zaleceń producenta (u mnie były 4 minuty).
  2. Odcedź makaron i odstaw do ostygnięcia.
  3. Pokrój warzywa (wielkość wedle uznania), a oliwki i kukurydzę odcedź z zalewy.
  4. Zmieszaj wszystkie składniki, dodaj olej/oliwę i przypraw do smaku. Warto połączyć najpierw makaron z olejem - ładnie się porozdziela.
Udostępnij ten przepis

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.